Jósképző csomagok 2023



A tarot-kártya mindenkinek elsősorban a jóslás jut eszébe. Azonban nem kimondottan ez az egyetlen lehetőség, amire használni tudod. Ha neked tetsző paklit választasz, tudod olyat, ami megérint, szól hozzád, akkor csodálatos segítőd lehet önmagad és élethelyzeteid jobb megértésében.

Segíthet az önismeretben, a párkapcsolatban, munkahelyi és anyagi ügyekben egyaránt, hogy a sort ilyen rövidre fogjam, hiszen a felhasználási lehetőségekről már rengeteget írtam és sok videót készítettem.

Elkezdheted bármikor, ez nincs korhoz vagy iskolai végzettséghez kötve, nincsenek határidők, vizsgaidőszakok. Tanulhatsz otthon vagy ebédidőben a munkahelyen és még utazás közben is. Egy a lényeg, ha elkezdted, csináld. A gyakorlás segít a legtöbbet ugyanúgy mint bármely más dologban.

Most egy olyan lehetőséget kínálok, amivel most utoljára és csökkentett áron juthatsz hozzá a tananyaghoz és még ajándékot is adok mellé. 

Azt, hogy miért utoljára talán magyaráznom sem kell. Vagy mégis? Nem, hiszen te is érzed az áremelkedést és ez most engem is elért, ahogy mindenki mást is. Ezért most, áremelés előtt, utoljára csinálok egy engedményes vásárt, így ha szeretnéd most még jó áron hozzájuthatsz.

Ez a vásár kötött idejű 2023.06.01.-06.14. között zajlik.


Az eredeti árak:


A kettő együtt tartalmaz 8 db e-könyvet PDF formátumban és egy-egy Nagy és Kis Arkánum tanfolyam  teljes videó anyagát. Részleteket a linkeken olvashatsz, de a megrendelőlapot ne ott töltsd ki, hanem itt.

Ajándékba adom hozzá, bár a tanfolyamokon is beszélek róla röviden, egy teljes Összeolvasási tanfolyami hang vagy videóanyagot. Végigveszem benne az összeolvasás menetét 9 lépésben. Ezen túlmenően az otthoni tanuláshoz is összeállítottam gyakorlatokat, hogy könnyebben menjen a kártyatanulás, és a jóslás.


Jelenlegi ár tehát az eredeti -30%:
83.600,-Ft helyett most 58.520,-Ft + ajándék 7.200,-Ft értékben

Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésével: 


(másold be a böngésződ címsorába)
vagy  levélben az andi.hargitai@gmail.com címen vagy telefonon +36 20 216- 9140 számon, ha nem veszem fel éppen, akkor visszahívlak. Üzenhetsz a Facebookon is a következő címen: https://www.facebook.com/tarotklub

Hargitai Andi
+36 20 216-9140



Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes