Hargitai Andrea - Első nagy tarot tesztkönyv

 Jól ismered már a kártyalapok jelentését?

Esetleg úgy érzed, hogy van még mit tanulnod?

Igazad van, a földön mindig van mit tanulni...

Ezt a könyvet mind a két esetben tudod használni, hiszen arra íródott, hogy a tanulás könnyebbé váljon számodra.

Örömmel mutatom be az új generációs tarot könyvünket...



Vajon miért gondolom azt, hogy ezzel a könyvvel jól járhatsz?

Jogos a kérdésed, ha még nem ismersz eléggé és most meg is válaszolom. A hosszú évek alatt, amióta a kártyaolvasást tanítom és amióta a weboldalaimat írom sokszor járt azon az eszem, hogy miképpen lehetne kézzelfoghatóbb tudást adni azoknak, akik ezzel komolyabban is szeretnének foglalkozni.

Első könyvemmel („A tarot rejtett ösvényein”) inkább azokon szerettem volna segíteni, akik még nem ismerik eléggé, mégis az önismereti útjuk és mindennapi küzdelmeik támaszának, a tarot-kártyát választották. Ehhez az önismereti úthoz adtam segítségül a kérdéseket javaslatokat és a vizualizációs, meditációs gyakorlatokat.

Ezzel a könyvemmel pedig, már nem csak az előző csoportnak, hanem azoknak is segítő kezet nyújtok, akik a kártyaolvasást szeretnék mélyebben elsajátítani.

Íme egy kedves vélemény Margótól.
A könyved egyszerűen szuper!!!
Mindenféle tekintetben. Tartalmilag, kivitelezésben, külcsínre.
Rengeteg tudás, és munka van benne. A kérdések nagyon jól össze vannak rakva, ha az ember ezeket a teszteket kitölti, mondhatni játékosan, élvezetesen meg is tanulja a lapokat. Érdekes, izgalmas! Folyamatosan fedezek fel benne új dolgokat.
Nagyon jól, könnyen kezelhető. Ami még nagyon megragadott, az a könyv HUMORA! (Ez nagyon hiányzik mostanában.)
És ... függőséget okoz! (Ezt bújom napok óta.)
Persze az első részt megcsináltam. Háááát, még tanulgatnom kell, 51 pontos lett.
Csak ismételni tudom magam: SZUPER! Színes, izgalmas, mozgalmas!
Ez az összeállítás a vetések gyakorlati értelmezésén keresztül közelít a tananyag felé. Ezt pedig elég szokatlan vagy inkább különleges módon tettem.



Ne ijedj meg tőle, szerintem tetszeni fog. Leírom nagy vonalakban a lényeget.
  • A kártyalapokat megtalálod külön szétbontva Nagy Arkánumra és külön-külön a négy Kis Arkánumra sőt, még az Udvari lapokat is külön csoportosítottam. Tehát, ha éppen csak ezzel vagy csak azzal a csoporttal akarsz foglalkozni azt is könnyen megteheted. 
  • Megtalálod az egész kártyacsomagot egy közös fejezetben is, ha már a tarot teljes egészét jól ismered. Így le tudod magad ellenőrizni vagy tovább tudod fejleszteni tudásodat.
  • Találsz benne egy olyan fejezetet is ahol vetéseket találsz, amelyeket különböző élethelyzetekre példákkal is elláttam. Ebben a fejezetben megláthatod egyes lapok vetésben való jelentését. Ha az előző fejezettel végeztél a következőben azt ellenőrizheted le, hogy a vetéseket jól értelmezed vagy van még mit tanulni. Persze mindig van mit tanulni tudom jól. 
  • A könyv végén találhatsz néhány táblázatot külön a Nagy Arkánumoknak, külön-külön a Kis Arkánumoknak, külön az Udvari lapoknak és külön egyet a máshová be nem sorolható kérdéseknek. Például a szimbólumok stb. Ezekben a táblázatokban található oldalszámokra, ha rákattintasz az adott oldalra ugrik, az adott laphoz tartozó kérdéshez. Ez abból a szempontból lehet fontos, ha egy lapot több oldalról akarsz megvizsgálni. Ezekben a táblázatokban van egy olyan rész is, ami azt mutatja, hogy az adott lap hol szerepel példaként valamelyik vetés példa értelmezésében.
Miért írtam, hogy különleges?
Ezt a módszert a gyakorlatban is többször kipróbáltuk már és mindig meghozta a várt eredményt. A "Tarot klub" összejöveteleken már többször bizonyítottak a könyvből kiragadott vagy hasonlóan elkészített kérdések.

Sok tarot-könyv létezik a piacon, de ehhez hasonlóval még én sem találkoztam. 

Azért készítettem el ezt a könyvet, hogy a tarot-kártya használatát könnyebben el tudd sajátítani. Hasonló felosztású könyv talán kapható, itt arra gondolok, hogy külön foglalkozik a Nagy és a Kis Arkánumokkal, vetésekkel, ilyen azonban nem, ezt biztosan tudom.

Ez egy hiányt pótló tarot-könyv, amelyben tesztek megoldásával most végre játszva tanulhatsz. Te is tudod, hogy játékosan sokkal többet vagyunk képesek megtanulni mint magolással, hiszen a játék az örömmel társul és a jó dolgokra szívesen és könnyebben emlékezünk.

Ha te is szeretnéd tarot tudásodat kicsit játékosabb formában tovább fejleszteni, nem kell tovább várnod. Itt a lehetőség, hiszen ez nem egyszerű nyomtatható ebook, ez egy kicsit más és sokkal több annál.

Ez egy olyan könyv amit a számítógépeden olvashatsz és ebben megegyezik a többi ebook-kal ám ezt ki is töltheted a könyvön belül és még csak radíroznod sem kell utána hiszen ha kilépsz belőle nem hagy nyomot. A könyv a Rider-Waite-Smith tarot-kártyát veszi alapul, hiszen a mai napig ez a legismertebb kártya a világon. Ezenkívül szimbólumai és képi világa könnyen értelmezhető.

Ez tényleg egy új generációs tarot tankönyv. Ilyen típusú könyvet még nem adtak ki bár ezt már írtam valahol. Ez egy olyan PDF kiadvány, ahol a kérdésekre a dokumentumon belül válaszolni tudsz és ugyanazon az oldalon megtalálod a választ is. Alkalmanként még egy-egy apró tanács vagy iránymutatás is van rajta, hogy a további haladásodat még könnyebbé tegye.
Miért könnyebb ezzel a tesztkönyvvel tanulni?
Tudod amikor egy tesztet kell megoldanod, pláne, ha még akarod is, akkor mindenképpen elgondolkozol a válaszon. Egy hagyományos tarot könyvben, ha elolvasol pár sort egy kártyalapról az vagy megmarad benned vagy nem.

A tesztek esetében ez máshogyan működik. Ha megoldod a feladatot, akkor azt le is kell ellenőrizned és rögtön tisztába is kerülsz azzal, hogy helyes vagy helytelen volt a megfejtésed. Ekkor rögzülni fog benned a válasz és mivel mindezt játékos formában teszed, ezért sokkal könnyebben megjegyzed milyen kérdések vannak a könyvben.

Mindez több mint 270 oldalon 209 kérdésben és 10 saját vetésben változatosan, hogy szórakoztatóbb legyen.

Itt említem meg, hogy van a könyvben 10 saját vetés, különféle helyzetekre mint például párkapcsolathoz. Egy kapcsolat pillanatnyi felmérésére, anyagi helyzet felméréséhez és megoldásához, tervekhez, célokhoz, probléma megoldásához, ha valamit nem látsz tisztán. Egy nehéz helyzet megoldásához és általános felméréshez. Kirakási ábrával és példa elemzéssel.

Ezek a példák is segíthetnek számodra abban, hogy a kártyákra kicsit rugalmasabban gondolj ne ragadj le egy-egy régi már-már megkövült magyarázatnál tudod a megszilárdulás becsontosodás sosem vezet sehová. Rugalmasnak és nyitottnak kell maradni, ha csak lehet, persze ez a te döntésed a szabad akaratod.
Mennyibe kerül ez a könyv?
Szeretnénk, ha minél több emberhez el tudna jutni és nem csak a polgári középosztálytól felfelé tudnák megvásárolni. Ezzel persze senkit sem szeretnék megbántani, azonban azt vallom hogy a tarot-kártya ismeretét elérhetővé kellene tenni minden ember számára, hiszen az önismeret a legfontosabb alapköve boldog és teljes életünknek. Ezen munkálkodom is most már évek óta.

A könyv ára:

 12.400,-FT letölthető változatban


Megrendelheted az alábbi űrlapon:


Összefoglalom még egyszer, hogy milyen előnyökkel jár, ha ezt a könyvet használod a további tanulásodhoz...
...a könyv szerkezete viszonylag gyors haladást biztosít a gyakorlati tanuláshoz...
...tesztek a Nagy Arkánum lapjaihoz
...tesztek a Kelyhek lapjaihoz
...tesztek az Érmék lapjaihoz
...tesztek a Kardok lapjaihoz
...tesztek a Botok lapjaihoz
...tesztek a Kis Arkánum Udvari lapjaihoz
...tesztek vegyesen a tarot-kártya 78 lapjához
...vetések gyakorlati példákkal
...tesztek vetések értelmezéséhez

...játékos formában teszteket megoldva tanulhatsz, ha nem is teljesen, de elfelejtheted a magolást (Bár én a magolást amúgy is ellenzem, mert megköt és blokkolja az intuíció használatát. A tanfolyamaimon ezt már tudod szerintem, mindig a képi látásmódot próbálom elültetni a tanulni vágyókban, általában sikerrel és ebben fontos a játékosság mert jobban megmarad.)
...10 olyan saját vetést találsz benne, amelyet én készítettem. Ezeket máshol nem találod meg. Ezekhez a vetésekhez példa megoldásokat, értelmezéseket is találsz, így könnyebben beazonosíthatod egy-egy kártyavetésben és más-más pozícióban való jelentését.
...ennek a könyvnek a használatával is erősödik az önismereted, hiszen minél jobban érted a lapokat, annál kevésbé leszel hajlamos a saját helyzetedre félreértelmezni, bár az ördög sosem alszik.
...a kártyalapokat a különböző kérdések által egészen más szemszögből is látni kezded mint eddig
...ha több válasz lehetőség is van, mindig találsz a lapon valamilyen segítséget
...linkelt tartalomjegyzék, tehát egy kattintás és odaugrik a kívánt fejezethez
...az oldalakon mindig találsz lehetőséget arra hogy visszatérj a tartalomjegyzékhez
...a könyv végén táblázatokba foglalva fejezetenként megtalálod az egyes kártyákhoz tartozó oldalszámokat. Ezek minden esetben linkek, amelyekre kattintva odaugrik a dokumentumon belül így könnyen megvizsgálhatsz egy kártyát több szemszögből is

...és még két érv, amely emellett szól

...nincs áthárított postázási szállítási költség
...nincs nyomda vagy digitalizálási költség és ez nem emeli az árat

Úgy gondolom ez remek lehetőség arra, hogy most elmélyítsd tudásodat, ezzel a játékosan elkészített, mégis mély tudásanyagot hordozó könyvvel.

Köszönöm az érdeklődésedet. Használd eredményesen a könyveimet és az oldalon megjelent írásaimat egyaránt. Bármilyen kérdésed van arra levélben, a blogban hozzászólásként vagy fórumban a válaszolok.

Hargitai Andi Tünde
+36 20 2169140

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes