A tarot rejtett ösvényein

Csak most kezded megismerni a tarot-kártyát?


Már van néhány könyved a tarot-kártyáról, mégsem tudod értelmezni a saját életedre?

Szeretnéd feldolgozni a mindennapi problémáidat?

Itt van egy könyv, amellyel végre megértheted a tarot-kártyák jelentését és életedben való hasznos felhasználását.

Tartalmazza a kártyák általam tolmácsolt, érthető leírását a hozzájuk tartozó értelmezésekkel, kérdésekkel, javaslatokkal, kulcsszavakkal. Ezen kívül kiegészítettem hasznos vetésekkel és azok részletes magyarázatával, de találsz még benne több hasznos tanácsot ötletet is. Hogyan kezdj neki, mire vigyázz, stb.

Otthon ezt az ebookot tanulmányozva a kártyák jelentéstartalmának elsajátítása mellett még nagyon sokféle dologra használhatod, így például...

...az önismereted elmélyítésében...
...az önmegvalósítás folyamatában...
...párkapcsolati kérdések megoldásában...
...a beavatási út bejárásában...
...meditációs technikák kiteljesítésében...
...az útmutatásban, útkeresésben...
...döntési helyzetek megoldásában...
...sorsfeladatod megtalálásában...
...jóslás és jövendölés értelmezésében...
...tanácsadásban, tanácskérésben...
...az életvezetésedben...

...is hasznos segítőtársad lehet.


Ha egy olyan könyvre vártál ami minden különösebb ködösítés nélkül, érthetően és világosan magyarázza a tarot-kártyák jelentését és gyakorlati útmutatást is ad a használatához, akkor most nagy örömmel jelentem be, itt megtaláltad.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy
Már annyi könyvet elolvastam a tarot-ról, mi az amiben ennek a könyvnek a látásmódja, értelmezése különbözik a többitől?

Igen, jó a kérdés és pont a látásmód, a képi látásmód az egyik különlegessége a könyvemnek. A könyvemben megpróbálom felnyitni a szemed és gondolkodásra késztetni, rádöbbenteni arra, hogy mennyi mindenre fel lehet figyelni a képeken és milyen egyéb összefüggések vannak, amelyek segítenek az értelmezésben.

Ha nem csak egy kártyacsomagot használsz, hiszen annyi gyönyörűséges létezik már a világban, akkor különösen ajánlom a szabványos, berögzült magyarázatok helyett ezt a könyvet, hiszen a felmerülő kérdések is pont ezt hivatottak elősegíteni. Tudod más-más kártyacsomagon más-más képekkel különböző értelmet nyerhet egy-egy kérdés is.

A könyv mellé készült hanganyag is, amely tartalmazza az összes lapról szóló leírásokat. Mellé pedig néhány tippet , és gyakorlati segítséget is kapsz hanganyag formájában.


Az e-könyv (PDF)  ára:  6.400,-Ft



Megrendelheted az alábbi űrlapon:


Ha nem csak megrendeled, hogy ez is meglegyen, hanem rendszeresen használni is fogod a könyvet, akkor a kártyával együtt végre kezedbe veheted a sorsodat is. Ez a könyv nagyon sokat fog segíteni ebben.

Köszönöm az érdeklődésed, használd eredményesen a könyvemet és az oldalon megjelent írásaimat egyaránt. Bármilyen kérdésed van, arra levélben, a blogban vagy Facebook-on válaszolok.

Hargitai Andi Tünde
+36 20 216-9140

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes