Jósképző csomag - Alapozó tarot-kártyához


Felejtsd el Yodát!

Amit mondott az „Réges-régen, egy messzi messzi galaxisban” volt csak igaz.
Emlékszel a mondatra? Valahogy így hangzott

„A sötét oldal mindent ködbe burkol, a jövőt kifürkészni immár lehetetlen.”

Én azt mondom, hogy ez ma már másképpen van. Yoda talán nem ismerte a tarot-kártyát, csak a mindent átható erőt használta. A jedik évekig, év tizedekig munkálkodtak magukon, hogy az erő mesterei legyenek és betekinthessenek a jövő alakulásába.

Történt azonban, miután a galaxis lényei közül az erőt csak kevesen tudták alkalmazni, hogy valaki, kinek többet ért az ideje mintsem elfecsérelje, feltalálta a tarot-kártyát és így már bárki könnyedén hozzáférhet önmagához és a jövőjéhez.
Szerinted különleges képességekre van szükség a jövőbe látáshoz?
Kíváncsi vagy a jelen problémáid megoldására és a jövőd alakulására?
Érdekel belső világod és rejtett képességeid?

Nagy örömmel mutatom be a lehetőséget, amellyel jelen korunk jóseszközét szóra bírhatod.

Rajta, használd ki a „Jósképző csomag” oktató, fejlesztő erejét. Ezzel az anyaggal megismerheted önmagadat és a jövődet is.


Tartalma



Tarot tankönyv

Egy „Tarot-tankönyvet” (PDF formában), ha kinyomtatod van benne hely a megjegyzéseidnek és fejlődéseddel együtt járó új felfedezéseidnek. Ezen kívül pedig ellenőrző kérdésekkel tudod felmérni a tanultak elsajátítását. 
 Amit egy-egy laphoz kapsz:
  • Általános leírás.
  • Jelentése a mindennapokban, az érzelmi életben.
  • Kérdések, amelyeket maga a kártya vethet fel.
  • Javaslat, megerősítés.
  • Kulcsszavak pozitív és negatív értelemben.
  • Jóslatként
  • Önellenőrző kérdések.

A „Vetések minden helyzetre”  c. EBOOK

Általános kirakások
Ezek olyan vetések mint a kártyában a jolly jokerek, bárhova behelyezhetők. Jól kiválasztott kérdésekkel bármilyen területen használhatóak.

Kapcsolati vetések
Párkapcsolat, üzleti vagy munkahelyi, baráti vagy családi, ezek a vetések segítenek tisztába tenni a helyzetet és a szerepeket.

Döntéssel kapcsolatos vetések
Ehhez nincs mit hozzátenni hiszen életünk döntések sokasága. Ha nem döntesz, akkor is döntöttél csak úgy, hogy most nem döntesz. Ezekkel a vetésekkel életed nehéz pillanataihoz kapsz segítséget.

Vetések anyagi helyzetre
Az anyagi kérdések is fontosak az életünkben. Ezek a vetések ezt a területet világítják meg és rántják le a leplet lehetőségeidről.

Egészségügyi vetések
Egészségünk is kényes terület. Ha felelősségteljesen gondolkodunk, mai szóhasználattal tudatosak vagyunk, akkor már nem bízhatunk mindent az orvosokra és a gyógyszergyártókra. Amit meg lehet tenni a saját erőnkből, azt meg kell tennünk. Ebben a fejezetben ehhez kapsz segítséget.

Ne keresd a könyvben, mert nem találod meg a már jól ismert mondatot, amely így hangzik...
„...kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét”.

Ezt talán így változtatnánk meg
„Betegség esetén kérdezd meg a tarot-kártyát és új esélyt kapsz a gyógyulásra.”

Önismereti vetések
Talán nem meglepő, hogy ezzel a résszel is foglalkozik a könyv hiszen oldalunknak is ez volt valaha a fő profilja. Mégis egy-két szót megérdemel ez a fejezet. Lehet, hogy jól ismered magad, esetleg csak most ismerkedsz igazi éneddel, lehetőségeiddel és titkos képességeiddel. Ebben a részben is megtalálsz minden lehetőséget arra, hogy valóban tisztán lásd saját magadat, képességeidet és lehetőségeidet. Nem maradhat titok többé célod és ennek elérési módja sem. Esélyt kapsz arra is, hogy rég elfeledett sérüléseket feldolgozd. De tovább nem is sorolom most a többit a könyvben megtalálod

Saját kirakás készítése példával és magyarázattal
Ez az írás valamikor régen még az egyik tanfolyamhoz készült. Azóta persze, ahogyan az idő telik kibővült és itt most sokkal részletesebben kifejtem és ábrával is illusztrálom a saját vetés készítés titkos fortélyait.

Több mint 250 kérdés és 31 saját vetés van a könyvben.

Láthatod, hogy ez a könyv a benne lévő kategorizált vetésekkel és a saját vetés készítés részletes bemutatásával, a kérdés gyűjteménnyel nagyban segíti azt, hogy valóban minden helyzetben használhasd.
        

A „Jósképző praktikák” c. EBOOK

A PDF tartalmazza
  • A „Jósképző praktikák” könyvünk könnyített, kezdőknek szánt változatát, benne tippek, trükkök és tanácsok a tanuláshoz (használati utasítás) és egy Tarot tanuló munkalap minta, a könnyebb tanulás érdekében.
Tartalmaz gyakorlati útmutatót:
  • az összeolvasáshoz
  • a képi látásmód megtanulásához
  • a helyes kérdés megtalálásához
  • az időjelzéshez
  • a negatív jelentés értelmezéséhez
  • az igen/nem kérdésekhez

Hang és videóanyagot 

  • Egy teljes élő tanfolyam hanganyaga videón képekkel a Nagy Arkánumokhoz több 4 órában
  • Gyakorlati tanácsok külön hanganyagban

A „Jósképző csomag”…
1.…segíthet könnyebben megtanulni a tarot-kártyák jelentését, mégpedig úgy, hogy felnyitja a szemed és megtanítja neked, hogy mit figyelj meg a lapokon. Ez nem jelenti azt, hogy ez csak egy kártya fajtára ráhúzható tananyag. Ez egy olyan sablon amit, ha követsz, megtanít olvasni a sorok között, ezért bármilyen kártyát eléd tehetnek fogod tudni, hogy mit jelent.
2.…segít lépésről lépésre a jóslás elsajátításában. Magadnak és másoknak is képes leszel a kártya tanácsát tolmácsolni párkapcsolati, anyagi és egyéb kérdésekben. Akár rövid, akár hosszútávú elemzést kérnek boldogulni fogsz vele. Az anyag úgy van felépítve, hogy több oldalról is segíti a kártyák és a vetések helyes értelmezésének kialakulását.
3.…segítségével elmélyítheted ön és ember ismeretedet, amitől jobb, teljesebb emberré válhatsz. A gyakorlatok, amelyeket a Nagy Arkánumokhoz kapsz, segítenek végigjárni azt az utat, amelyet „királyi út” néven is emlegetnek. Ez gyakorlatilag egy önismereti és önfejlesztő, önmegvalósító út, amelyen, ha tetszik, ha nem, mindenkinek végig kell mennie élete folyamán.
4.…segíthet közelebb kerülni önmagadhoz és így könnyebben oldhatod meg mindennapi problémáidat. Úgy kerülhetsz közelebb önmagadhoz, hogy a kártyák leírásához kérdések és javaslatok is vannak, amelyek egy-egy lap kihúzásakor fontos felismeréseket hozhatnak meg neked.

Ezt az anyagot használom én is a tarot-kártya tanítása és elemzés során.
Ha nem ezt tenném az nagy hiba lenne, hiszen ez az, ami segített azzá válnom, aki most vagyok. 17 évnyi tanulás, a gyakorlással eltöltött idő tapasztalata, és fejlődése van összefoglalva ezekbe a könyvekbe és hanganyagba. Ez az anyag már régen kikívánkozott belőlem és azt gondoltam, hogy megkönnyítem a helyzetedet, ha szeretnél sokkal hamarabb hozzájutni ehhez a tudáshoz és nem szeretnél továbbra is bukdácsolva, tanácstalanul haladni földi utadon.

Érdekes, hogy újra egyre többen megpróbálják elhitetni az emberekkel azt, hogy ez csak egy különleges képzettség vagy képesség birtokában elsajátítható, titkos tudás. Nos ez teljesen másképpen van és ezt be is bizonyítom neked. 

Ezért talán a legfontosabb az lehet számodra, hogy mindenféle misztikus maszlag nélkül csupán a lényeges dolgokra összpontosítok az anyagban.

Még mindig azt gondolod, hogy mágussá netán avatott tündérré kell válnod ahhoz, hogy a tarot-kártya titkait megfejthesd? 

Valóban szükséges ez a misztikus átváltozás?

A válaszom, kiegészítve a delphoi jósda gondolatát

„ismerd meg a tarot-kártyát és annak segítségével önmagad”


Egy biztos. Az lehetsz és leszel, akinek lenned kell, ha megtanulsz kártyát olvasni és végigjárod a királyi utat. A kártyajóslást te is meg tudod tanulni. 

Miért fizetnél egy-két évig tandíjat, hogy jósolni tudj, ha megteheted egyszerűbben és olcsóbban?

Mennyivel kerül ez kevesebbe és mit tartalmaz?

Jogos kérdés. A szöveg elején már megmutattam a csomag tartalmát, ha átugrottad görgess vissza.

Mennyibe kerülhet valami, amibe ilyen sok energiát és időt fektettél be?

Szerintem meg foglak lepni vele. Ugye azt tudod, hogy egy sima kezdő tarot-tanfolyam alaphangon is 20 - 70.000 forintba kerül.

Azok a tanfolyamok, amelyek 1 nap alatt ígérik a tarot-kártya 78 lapjának elsajátítását, természetesen kiesnek ebből a sávból, hiszen amúgy is lehetetlen küldetésnek tűnik, nehéz elhitetni az olvasóval, hogy olyan tartalmat kap, amely ennek többszörösét éri. Azonban vannak kivételek.

A rengeteg előnye között szerepel, hogy ezzel az anyaggal úgy haladhatsz, ahogyan a szabadidőd megengedi, az időhatárok kitolódnak.

Az előzőekben elolvashattad, hogy ezeknél sokkal többet kínálok neked. Biztosan persze nem tudom, de úgy érzem, hogy erre az árra nem gondoltál.


Jósképző csomag ára: 45.800,- Ft,

   amely tartalmazza a 3 db e-könyvet pdf formátumban és a tanfolyam videó anyagát. 

Megrendelés:

Az alábbi űrlap kitöltésével:
(másold be a böngésződ címsorába)

vagy  levélben az andi.hargitai@gmail.com címen vagy telefonon +36 20 216- 9140 számon, ha nem veszem fel éppen és kijelzi a számodat, akkor mindenképpen visszahívlak. Üzenhetsz a Facebookon is a következő címen: https://www.facebook.com/tarotklub


Tudod, hogy miért érdemes most megrendelned?


Ez kevesebb mint egy két napos alap tanfolyam ára. Ha az utazási időt, költséget és esetleg a szállást is számoljuk, akkor pedig már nagyon alacsony az ára. Persze ezt neked kell eldöntened, de azt tudnod kell, hogy ezért összesen egy tanítási napot tölthetnél el és ezalatt az idő alatt kellene elsajátítanod ezt a rengeteg tudást. Ez bizony szinte lehetetlen még gyorsolvasással is hiszen a gyakorlatokra szükség van.

Természetesen a csomag valódi értékét ez az összeg meg sem közelíti, hiszen a kártya ismeretével együtt járó fejlődésed és önismereted új kapukat tár ki előtted. Az új kapuk új lehetőségeket és kapcsolatokat hoznak.

A változás örök mondhatjuk egyszerűen, hiszen ez nem is kérdés. A kérdés inkább az, hogy te miképpen éled meg ezeket a változásokat és hogyan tudsz együtt mozdulni az univerzum új áramlataival.

Élj ezzel a rendkívüli lehetőséggel és rendeld meg most, hogy lehulljon végre a fátyol életedet körülvevő ködös eseményekről és segíthessen a komplex tudást tartalmazó „Jósképző csomag”.

Amikor kitöltötted és az alján lévő gombra kattintva elküldted a megrendelő lapot, kapni fogsz egy levelet és abban megkapod a további információkat. Hidd el jól döntöttél mert, ha nem csak megrendelted a többi mellé, hanem tényleg rendszeresen használni is fogod a csomag tartalmát, akkor életedben új kapuk nyílnak. Most a saját tempódban tanulhatsz senki sem fog számon kérni, hogy milyen gyorsan haladsz és mikor készülsz el. Úgy veheted kezedbe ezt a csodálatos eszközt, hogy esélyed van megérteni végre tanácsokat suttogó hangját.

Köszönöm az érdeklődésed, használd eredményesen a csomagot és az oldalon továbbiakban megjelenő írásaimat egyaránt. Bármilyen kérdésed van, arra az andi.hargitaikukacgmail.com címen levélben válaszolok.

Hargitai Andi
+36 20 216-9140

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes