Miklós napi önvizsgálat

Szent Miklós alakja a középkorból ered és egy myrai püspök alakjához köthető, aki ajándékokkal segített egy szegény családon. Ő lett később a gyermekek és a diákok védőszentje.

Ennek tiszteletére most én is ajándékkal kedveskedek neked. Egy Miklós napi kirakással, amely segít bepillantani nem csak a jövődbe, de a benned lévő gyermekről is információt ad.

Emlékszel, volt olyan, hogy türelmetlenül vártad este a Télapót, az ablakot lesve, hátha mégis megpillanthatod, pedig már majdnem leragadt a szemed. Aztán eljött a reggel és bár nem bírtad kivárni ébren az érkezését, mégis boldog örömmel és csillogó szemekkel rohantál a csizmádhoz. Láss csodát, ott volt benne a kis piros csomag, amit mosolyogva és örömmel eltelve bontottál ki. Ott és akkor még hittél a csodában.

Most bontsd ki ezt az ajándékot is és add oda a gyermeki énednek.
Ha van "Belső gyermek" kártyád, akkor azt javaslom, hogy abból készítsd el ezt a vetést. Ha nincs, akkor használd a saját tarot-kártyádat vagy akár angyalkártyát is használhatsz hozzá.

Nézzünk akkor a "Szent Miklós napi önvizsgálat" kirakását:
  1. lap: Mennyire tudod befogadni az örömöt, az ajándékokat?
  2. lap: Hogyan állsz a várakozáshoz?
  3. lap: Milyen ajándékot tartogat számodra a közeljövő?
  4. lap: Milyen a gyermeki éned?
  5. lap: Mire van szüksége a benned lévő gyermeknek?
  6. lap: Milyen irányba kellene fejlődnöd?
Kirakási ábrája
Kattints a képre!



A példához a Belső gyermek kártyát használtam.

1.Tündérkeresztanya (a Nagy Arkánum 2. lapja)
Ez azt jelenti, hogy ajándékot inkább én szeretek adni és képes vagyok meglepetéssel szolgálni másoknak.

2. Jancsi és Juliska (a Nagy Arkánum 6. lapja)
Ez utal arra, hogy a várakozás nem az erősségem, hiszen én is inkább elé megyek a dolgoknak, mintsem tétlenül várjam, hogy rám találjon egy megmentő.

3. Kard hetes
Itt a szereplő éppen egy rövid karddal ír valamit a papírra, ami utal arra, hogy új gondolatok, inspiráció jön az életembe. Tehát a jövőben jó, ha sokat írok, mert ez hoz számomra igazi ajándékot.

4. Szívek ötös
A gyermeki énem ahogy a főszereplő is, éppen berakja a ládába a szívét és készül elzárni. Amúgy igen érzékeny és úgy látom, nem veszi észre, hogy a háta mögött már jönnek emberek a vitorláson és talán pont ez a társaság hiányzik a számára.

5. Kristályok tízes
A képen egy karácsony esti ajándék bontás látható. Tehát a gyermeki énem meglepetésre, ajándékokra vágyik és meghitt családi hangulatra.

6. A sárga téglás út (Nagy Arkánum 19. lapja)
Az irány tovább a "sárga úton", tehát Óz birodalmába, ami valójában a csodák földje, egy lehetséges segítő felé. Ez utalhat az Istennel való kapcsolatra is. A képen azonban a legfeltűnőbb mégis az a társaság, akinek a főszereplő segít. Tehát a fejlődés az, hogy együtt, összefogva másokkal kell haladnom, akár példát mutatva számukra. Szükségem van a józan eszemre, kellő bátorságra, hogy kilépjek a megszokott környezetemből és a szívem összes szeretetére, hogy könnyedén együtt tudjak érezni társaimmal.

Eddig tartott a példa, levontam a kellő tanulságot így remélem könnyebben haladok tovább a „sárga úton”.

Bátran készítsd el a kirakást, hiszen nincs vesztenivalód, ha kicsit jobban és más irányból is megismered magad. Sok szívmelengető felismerést kívánok.

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes