Tarot vetések minden helyzetre

Mindig mindenre tudod a megoldást?

Mindig tudod, hogy milyen helyzetre melyik kirakást használd?


Ez a könyv megoldás, ezekre a problémákra is...


...ha még nem tudod értelmezni a "Kelta keresztet"
...ha szeretnél könnyedén értelmezhető vetéseket használni
...ha szeretnéd megérteni a kirakások, vetések logikáját
...ha szeretnél olyan vetéseket megismerni, amelyeket kedvedre alakíthatsz és ehhez még egy kis segítség is jó lenne

Könyvünk minden helyzetre megoldást kínál. 

Kezdőknek és haladóknak is.
Eddig sehol meg nem jelent, könnyedén értelmezhető kirakások.

Miért gondoljuk azt, hogy ez a könyv az élet minden területén segíthet neked?

Persze tudjuk jól, hogy ez egy nagyon komoly kijelentés. Remélem a tartalom rövid és tömör összesítése elárulja, hogy kipróbálása után nem fogsz csalódni benne. Csak arra vigyázz, hogy ne veszítsd el a kreativitásodat és fejleszd tovább a tudásodat, hiszen mi ezzel az összeállítással csak az ajtót szeretnénk kitárni neked.

A „Tarot vetések minden helyzetre” ebook (PDF) tartalma röviden.

Általános kirakások
Ezek olyan vetések mint a kártyában a jolly jokerek, bárhova behelyezhetők. Jól kiválasztott kérdésekkel bármilyen területen használhatóak.

Kapcsolati vetések
Párkapcsolat, üzleti vagy munkahelyi, baráti vagy családi, ezek a vetések segítenek tisztába tenni a helyzetet és a szerepeket.

Döntéssel kapcsolatos vetések
Ehhez nincs mit hozzátenni hiszen életünk döntések sokasága. Ha nem döntesz, akkor is döntöttél csak úgy, hogy most nem döntesz. Ezekkel a vetésekkel életed nehéz pillanataihoz kapsz segítséget.

Vetések anyagi helyzetre
Az anyagi kérdések is fontosak az életünkben. Ezek a vetések ezt a területet világítják meg és rántják le a leplet lehetőségeidről.

Egészségügyi vetések
Egészségünk is kényes terület. Ha felelősségteljesen gondolkodunk, mai szóhasználattal tudatosak vagyunk, akkor már nem bízhatunk mindent az orvosokra és a gyógyszergyártókra. Amit meg lehet tenni a saját erőnkből, azt meg kell tennünk. Ebben a fejezetben ehhez kapsz segítséget.

Ne keresd a könyvben, mert nem találod meg a már jól ismert mondatot, amely így hangzik...
„...kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét”.

Ezt talán így változtatnánk meg
„Betegség esetén kérdezd meg a tarot-kártyát és új esélyt kapsz a gyógyulásra.”

Önismereti vetések
Talán nem meglepő, hogy ezzel a résszel is foglalkozik a könyv hiszen oldalunknak is ez volt valaha a fő profilja. Mégis egy-két szót megérdemel ez a fejezet. Lehet, hogy jól ismered magad, esetleg csak most ismerkedsz igazi éneddel, lehetőségeiddel és titkos képességeiddel. Ebben a részben is megtalálsz minden lehetőséget arra, hogy valóban tisztán lásd saját magadat, képességeidet és lehetőségeidet. Nem maradhat titok többé célod és ennek elérési módja sem. Esélyt kapsz arra is, hogy rég elfeledett sérüléseket feldolgozd. De tovább nem is sorolom most a többit a könyvben megtalálod

Saját kirakás készítése példával és magyarázattal
Ez az írás valamikor régen még az egyik tanfolyamhoz készült. Azóta persze, ahogyan az idő telik kibővült és itt most sokkal részletesebben kifejtem és ábrával is illusztrálom a saját vetés készítés titkos fortélyait.

Több mint 250 kérdés és 31 saját vetés van a könyvben.

Láthatod, hogy ez a könyv a benne lévő kategorizált vetésekkel és a saját vetés készítés részletes bemutatásával, a kérdés gyűjteménnyel nagyban segíti azt, hogy valóban minden helyzetben használhasd.

Amikor a könyv még csak készülgetett az akkor meglévő 20 db három lapos vetést odaadtam egy nagyon kedves barátnőmnek aki mostanában árulta csak el, hogy annyira megszerette őket, hogy rendszeresen ezeket használja, mert minden benne van ami kell. 
Akkor még nem volt készen a könyv csak az ábrákat és pozíciókat tudtam odaadni. Azóta persze jócskán kibővült, hiszen sokszor evés közben jön meg az étvágy. Tudod annyi mindent szeretnénk még megosztani és annyira kevésnek tűnik az idő, na de nem panaszkodunk hiszen azért elkészült ez is.

A példák is segíthetnek, hogy a kártyákra kicsit rugalmasabban gondolj és ne ragadj le egy köbe vésett magyarázatnál. Tudod a megszilárdulás, becsontosodás sohasem vezet sehová. Ha csak lehet, légy rugalmasnak és nyitott a jelenben, hiszen ez határozza meg jövődet.

Ára:4.200,-FT


Megrendelheted az alábbi űrlapon:


Kérhetsz egy példányt az andi.hargitai@gmail.com címen levélben vagy telefonon a +36 20 2169140 -es számon.

Röviden összefoglalom, hogy mit kapsz ezért az árért...

...a könyv szerkezete segít viszonylag gyorsan kiválasztani a megfelelő vetést (általános, kapcsolati, döntés, anyagiak, egészségügyi, önismereti, horoszkóp, kérdés gyűjtemény)
...a 31 vetést máshol nem találod meg
...megtanítalak saját vetést készíteni, így ha elég időd van és kedved leled benne olyan vetéseket alakíthatsz ki, amelyek onnan a saját személyiségedet és energiádat fogják közvetíteni
...a hanganyagok segítenek könnyebben megérteni az egészet, így kevesebbet kell olvasnod
...a legtöbb vetéshez példa megoldásokat értelmezéseket is találsz, így láthatod egy kártya bizonyos pozícióban való jelentését
...ha végigcsinálod a könyvben szereplő vetéseket, erősödni fog az önismereted. Minél többet használod annál jobban megérted magad, felismered játszmáidat és azokat a társasjátékokat, amelyekbe eddig talán öntudatlanul, de rendszeresen részt vettél.
...linkelt tartalomjegyzék, tehát egy kattintás és odaugrik a kívánt fejezethez. Egy-egy rész végén általában találsz lehetőséget arra, hogy visszatérj a tartalomjegyzékhez.
...a könyv végén táblázatba foglalva fejezetenként megtalálod az egyes kártyákhoz tartozó oldalszámokat ezek minden esetben linkek amelyekre kattintva odaugrik a dokumentumon belül, így könnyen megvizsgálhatsz egy kártyát több szemszögből is
...megkapod az összes vetés ábráját nyomtatható változatban is

Szerintünk ez remek lehetőség arra, hogy mostantól ezt a könyvet használd problémáid megoldására vagy önmagad megfejtésére. Használd szorgalmasan, hiszen ez a kulcsa annak, hogy mostani jó döntésedet kamatoztasd.

Köszönjük az érdeklődésedet, használd eredményesen a könyveket és az oldalon megjelent írásokat egyaránt. Bármilyen kérdésed van arra levélben válaszolunk.

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes