6 hiba, amit el kell kerülnöd a jóslás során

 


A tarot-kártya vetésnél nem elég a lapokat tudnod, fontos, hogy más dolgokra is odafigyelj. Összeszedtem, mire figyelj, mielőtt elkezded a  kártyavetést.

1. Ne vess kártyát, ha sokan vannak körülötted


Ilyenkor ugyanis kevésbé tudsz figyelni a lapokra, mert a sok ember energiája könnyen elviszi a fókuszod. Könnyen eltérít az értelmezéstől a körülötted lévő emberek hangja és cselekvése.


2. Ne vess kártyát, ha zaj van körülötted.

Ha otthon vagy, akkor is fontos, hogy csend legyen körülötted. Ez segít, hogy a belső hangodat jobban meghalld és a lapokra is jobban tudsz figyelni.


3. Ne vess kártyát, ha zaklatott vagy.

A kártya leképezi a hangulatodat és ilyen esetben sokkal több negatív lapot fogsz kihúzni. Emellett pedig nehezen tudod majd értelmezni a lapokat.


4. Ne használj olyan paklit, amit kevéssé ismersz.

Ha nincs gyakorlatod a kártyában, akkor bizonytalan lesz a kártya értelmezése. Minden pakli más más képekkel mutatja be az adott élethelyzetet, ezért sok információ elveszhet, ha valamit nem veszel észre az adott képen.


5. Ne használj olyan paklit, amit nem szeretsz.

Ennek a lapjai ugyanis nem fognak „beszélni” hozzád és nem fogod se magadnak, se másnak jól értelmezni a lapokat.


6. Ne használj sok lapos vetést, ha nincs elég gyakorlatod a kártya értelmezésében.

A több lapos vetéseknél fontos a lapok összefüggése, és a pontos összeolvasása. Ezért ha még kezdő vagy, vagy bizonytalan a lapokban, akkor inkább kevesebb számú kirakást válassz. Én a három lapost javaslom, legfeljebb öt lapost. Készítettem is egy könyvet, amiben három lapos vetéseket találsz több témára, a címe: Vetések minden helyzetre. A weboldalon és a facebook boltban is megtalálod.

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes