Jósképző praktikák

Mit gondolsz, hogy melyik az a terület, amely a legnehezebben megy a tarot-kártya használatában?


Ha erre gondoltál, jól tetted, igen az egyik az összeolvasás.
Persze van olyan is, aki nem tudja, hogy milyen kérdéseket tegyen fel.
Van, akinek a vetések kiválasztása megy nehezen, de az összeolvasás szinte mindenkinek problémát jelent.


Talán az intuíció használata nehezebben megy, ezért jó lenne valami kézzel fogható segítség?


Most egy olyan anyagot állítottunk össze, amelyben tippeket és technikákat adunk közre, hogy a kártyahasználat neked is könnyebben menjen. Ez az anyag az elmúlt 10-15 év tanítási tapasztalataira épül. Benne vannak azok a technikák, gyakorlatok amelyek a mindennapi tanítás során már alkalmazva lettek. A lényege, hogy nem csak az intuitív oldaladat használhatod ehhez, hanem a logikus oldalad is kap segítséget a tarot-kártya használatához.

Tehát, ha neked picit nehezebb a megérzéseidre támaszkodnod, akkor ebben a könyvben te is megtalálod a segítséget. A kezdőknek és a haladóknak egyaránt készítettünk gyakorlatokat. Így tulajdonképpen bárhol is tartasz a tanulásban, illetve a használatba, te is megtalálod a megfelelő megoldást a könyvben.


A könyv tartalmaz gyakorlati útmutatót:

  • az összeolvasáshoz
  • a képi látásmód megtanulásához
  • a helyes kérdés megtalálásához
  • az időjelzéshez
  • a negatív jelentés értelmezéséhez
  • az igen/nem kérdésekhez
  • és haladóbbaknak a hiányzó kártyák értelmezéséhez
Ez csak néhány kiragadott példa, természetesen van még jó néhány érdekes gyakorlat, amely segít majd eligazodni a kártyák értelmezésének útvesztőjében.

Az első oldalunk megjelenése óta azon dolgozunk, hogy olvasóinknak segítséget nyújtsunk az önismeret, párkapcsolat, karrier, egészség és ezekkel együtt a tarot-kártya használat témakörében. Ezek jegyében állítjuk össze könyveinket. 


Nem árulunk zsákbamacskát, hiszen sok mindent olvashattál már eddig is az oldalon ebből le tudod szűrni, hogy ez jó neked vagy nem. Bár tény, hogy az oldal az évek során többször átalakult, nevet is váltott és tartalmi felépítése ideiglenesen változott, célunk azonban mindig ugyanaz maradt, segíteni azoknak, akik ezt az utat választják létük és sorsuk feltérképezésére. Reméljük elérjük vele célunkat és téged is ott találunk.

A kezdőtől a haladó szintig mindenkinek tartogat valamit ez az összeállítás.





Nem véletlen a képkocka, hiszen a tarot-kártyával, életed filmjébe kaphatsz betekintést. Tehát, ahogyan az Első emelet énekelte, „A film forog tovább, soha soha meg nem áll...”

Az anyag EBOOK (pdf) formában került kiadásra, hiszen ez egy oktatóanyag.

Ára 9.500,-FT


Megrendelheted az alábbi űrlapon:





Hargitai Andi Tünde

+36 20 216-9140

Megjegyzés küldése

Instagram oldalam

Copyright © hargitaiandi. Made with by OddThemes